Léto : recepty ze zralého ovoce a čerstvé zeleniny

Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými reaguje na boom farmářských trhů a reflektuje trend vaření z lokálních a místních surovin.

Format: Book
Language: Česky
Published: Praha : Burda Praha, spol. s r.o., [2017]
Series: Apetit sezona
Subjects:
Conspectus: 641
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Summary: Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými reaguje na boom farmářských trhů a reflektuje trend vaření z lokálních a místních surovin.
Více než 100 receptů na měsíce červen, červenec a srpen. Jako hvězdy v nich září všechny letní suroviny, které tolik milujeme - třešně, meruňky, rajčata, cukety... Máme pro vás tipy na jídla, jež pohodlně sníte venku, ale i na pokrmy hodné sváteční tabule nebo zálesácké kuře v jámě. Nechybějí ani dezerty včetně mražených a konzervování nasladko i naslano. Nakladatelská anotace. Kráceno.
Item Description: Obsahuje rejstřík
Physical Description: 158 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
ISBN: 9788087575789