Léto : recepty ze zralého ovoce a čerstvé zeleniny
Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými reaguje na boom farmářských trhů a reflektuje trend vaření z lokálních a místních surovin.
Format: | Book |
---|---|
Language: | Česky |
Published: |
Praha :
Burda Praha, spol. s r.o.,
[2017]
|
Series: |
Apetit sezona
|
Subjects: | |
Conspectus: | 641 |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Summary: |
Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými reaguje na boom farmářských trhů a reflektuje trend vaření z lokálních a místních surovin. Více než 100 receptů na měsíce červen, červenec a srpen. Jako hvězdy v nich září všechny letní suroviny, které tolik milujeme - třešně, meruňky, rajčata, cukety... Máme pro vás tipy na jídla, jež pohodlně sníte venku, ale i na pokrmy hodné sváteční tabule nebo zálesácké kuře v jámě. Nechybějí ani dezerty včetně mražených a konzervování nasladko i naslano. Nakladatelská anotace. Kráceno. |
---|---|
Item Description: |
Obsahuje rejstřík |
Physical Description: |
158 stran : barevné ilustrace ; 25 cm |
ISBN: |
9788087575789 |